Kanapé nagykereskedés

Kanapé nagykereskedés

A kanapéról régebben a klasszikus 3-2-1-es nappali bútor képe ugrott be, amely egy fotelt, illetve egy két- és egy háromszemélyes ülőkanapét tartalmazott. Az anyaga lehetett bőr, műbőr, szövet, plüss, esetleg rattan.

Praktikus kanapék

Azt tapasztaljuk, hogy ma kanapé alatt az érdeklődő sarokgarnitúrát, L vagy U alakú sarokkanapét, esetleg egyenes, ággyá alakítható kanapét ért. Az ágyazható sarok a kedvenc, és ha emellett ágyneműtartót is tartalmaz, akkor még nagyobb sikert arathat a vásárlók körében. Ha a sarokülő garnitúra még jobbra, balra is szerelhető, akkor arra is van lehetőség, hogy lakásátalakításkor vagy költözéskor – az új szempontokat figyelembe véve, egyszerű átszereléssel – más legyen a kanapé állása.

Kanapé és ülőgarnitúra áruház Budapesten 4700 nm-en és több mint 600 azonnal elvihető kanapéval.

A Kanape.net egy teljesen más üzleti modellt valósított meg. Nem a csili-vili bemutatóteremre helyezi a hangsúlyt, és nincsenek is folyamatosan, reggeltől estig nyitva a magánvásárlók számára, de cserébe egy verhetetlen áron és hatalmas választékkal dolgozó bútoráruházat hoztak létre.

A vásárlás ugyan telefonos bejelentkezéshez kötött (a kanape.net-en kérhető ingyenes visszahívás), de a választék tényleg több mint 600 azonnal elvihető bútorból áll, ami több mint 4700 nm-en terül el az M3-as logisztikai központban (Budapest, XV. ker. Székely Elek utca 11.).

Weboldal: kanape.net

COMMENTS