Óradobozaink több -féle típusban kaphatóak, bőr, karbon és lakkozott fa. A puha belsőt plüss vagy szövet biztosítja. Az óradobozt stabil zsanérokkal látták el, amelyek kulccsal zárhatóak is.

Óradobozaink több -féle típusban kaphatóak, bőr, karbon és lakkozott fa. A puha belsőt plüss vagy szövet biztosítja. Az óradobozt stabil zsanérokkal látták el, amelyek kulccsal zárhatóak is. Kaphatóak üvegablakos óratartó dobozok is, illetve teljesen zárt óradoboz is. Termékkínálatunkban kaphatóak még 20-30 karóra tárolására alkalmas óratartó vitrin is, valamint óratartó bőrönd is.

Miért vásároljak óradobozt?

A modern óratartó dobozok tökéletes segítséget nyújtanak az órák otthoni biztonságos és elegáns tárolására, ráadásul megóvhatja óráit a porosodástól és a lehetséges sérülésektől is, ha egy minőségi óradobozban tárolja azokat. Kínálatunkban rengeteg különböző kiszerelésben elérhető óratartó doboz közül válogathat, akár 3, 6, 12, 24 és 30 férőhelyes tárolók közül is, melyek mind minőségi mesterséges bőrből, vagy fából készültek, belül pedig ízléses mikroplüss bélést kaptak. Mindezek segítenek Önnek abban, hogy letisztult, ám elegáns körülmények között tárolhassa és mutathassa meg kollekcióját ismerősöknek, más gyűjtőknek bármikor, amikor szeretné!

Biztonságos tárolás óradobozban

Praktikus méret, zárható kivitel, nagy szín- és méretválaszték, masszív és igényes kialakítás, mely biztonságot nyújt a karórák számára az otthoni tárolás és szállítás során egyaránt. Ha Ön is fektetett már pénzt komolyabb karórába, akkor tudja, hogy mennyire fontos épségének megőrzése. Óratartó dobozainkkal biztosíthatja, hogy órája mindig biztonságosan legyen tárolva a nap 24 órájában stílusos és elegáns körülmények között. Webáruházunkban pár kattintással leadhatja rendelését, valamint részletesebb információkat is talál termékeinkről, úgy mint az óradoboz teljes méreteit, vagy a belső fakkok méreteit is.

Látogasson el webáruházunkba, ahol még több információt talál az óradobozokról: www.orabox.hu/oratarto-doboz