A franciaágy.net kínálatában alapvetően két fő matractípust ajánlunk az ágyakhoz. Kaphatók acélrugós franciaágyak, illetve léteznek matracos változatok is. Most az elsőről lesz szó.

A franciaágy.net kínálatában alapvetően két fő matractípust ajánlunk az ágyakhoz. Kaphatók acélrugós franciaágyak, illetve léteznek matracos változatok is. Most az elsőről lesz szó. Az acélrugós matrac önmagában már kissé elavultnak számítana, de még nagyon kedveltek, és gondos tervezés, összerakás esetén ma is teljesen jól használhatók.

Olcsó acélrugós franciaágy

Legfőbb előnyök az olcsóságuk, az ilyen típusú franciaágyak általában olcsóbbak. A jó minőségű rugók vastagabbak, nem fáradnak el, nem gyengülnek ki hamar, magyarul ezek az ágyak sem lesznek idejekorán gödrösek, kifeküdtek. Az acélrugós franciaágyaknál a rugók házai meggátolják, hogy a rugók kiforduljanak, kiszakadjanak, ez a tartósság egyik titka. Ugyan általában nehezebbek, de egy franciaágyat amúgy sem mozgatunk minden nap. Már-már felveszik a versenyt a korszerűbb matracokkal, de kedvezőbb az áruk. Egy acélrugós franciaágy megcsíphető akár 100000 Ft alatt is.

A franciaágy.net outlet kínálatában mindenki megtalálja a neki tetsző acélrugós franciaágyat, rengeteget tartunk raktáron. Egy előzetes bejelentkezést követően végignézhetik a kínálatunkat, kis létszámú, de szakszerű személyzetünk szívesen segít a kiválasztásban. Általában 500-600 franciaágyat tartunk, emellett természetesen rendelni is lehet. A vásárlás előtt érdemes felkeresni a franciaágy.net weboldalunkat is, onnan már sok hasznos infót megtudhatnak. És persze úgy érdemes eljönni, ha a kedves érdeklődők tudják a pontos méreteket és (nagyságrendileg) a rendelkezésre álló keretet is. Ekkor már „csak” az acélrugós franciaágy kiválasztása marad. Ha olcsó és jó minőségű acélrugós franciaágyat vásárolna, keresse fel weboldalunkat: franciaagy.net/acelrugos-franciaagyak